Overdragen kan via jouw persoonlijke account. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie 'Registratie overdragen'. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. 


Als je overdraagt na de uiterste wijzigingsdatum, ontvangt de oorspronkelijke deelnemer het startbewijs en eventuele digitale informatie. Deze dienen onderling doorgestuurd te worden. De uiterste wijzigingsdatum staat in de bevestigingsmail van de oorspronkelijke inschrijving. 


De overdracht is voor eigen risico.