Het opvragen van een factuur voor uw team is vrij eenvoudig. Volg de volgende stappen:

1. Ga naar de inschrijfpagina van het evenement. Deze is via elke evenementwebsite te vinden door bovenin op inschrijven te klikken.

2. Klik op ''team beheren''. Dit vind je onder het aantal dagen dat de inschrijving nog open is.

3. Log in met jouw inloggegevens. Deze heb je staan in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het aanmelden van jouw team.

4. Als je bent ingelogd zie je rechtsboven ''Download Invoice''. Klik hier om je factuur te downloaden.

Let op! Je factuur kun je ook downloaden vanuit je bevestigingsmail. Onder jouw inloggegevens staat een knop ''factuur''. Klik hierop om je factuur te downloaden.