Ga naar de website van het evenement. Klik vervolgens in het menu op 'Inschrijven'. In het linkermenu ziet u 'Persoonlijke account' klik hierop en ga vervolgens naar “Team beheren”.

Log in met uw inloggegevens.

Deze gegevens kunt u vinden in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen nadat u de team(s) heeft aangemeld

Vul bovenstaande gegevens in en druk op “aanmelden”. U bent nu ingelogd op uw persoonlijke account

Klik op de afstand, onder "teams per race/onderdeel", zodat de team(s) zichtbaar worden.

Klik vervolgens op “Lid uitnodigen”.

Typ in het venster de naam en het e-mailadres van de deelnemer, zodat er een automatische uitnodiging wordt verstuurd.

Deelnemers krijgen een e-mail met een uitnodiging om deel te nemen in het team. Deelnemers worden dan automatisch in het team geplaatst waarin ze uitgenodigd zijn. Vervolgens klikken zij dan in de e-mail op “inschrijven en deelnemen aan team". Deelnemers dienen het teamwachtwoord in te vullen, die vermeld staat in de uitnodigingsmail die zij hebben ontvangen.

Vervolgens vullen de deelnemers de gevraagde informatie in om zo de inschrijving te voltooien. U ontvangt bij van elke deelnemer die zich heeft aangemeld een bevestigingsmail. U kunt de deelnemers die zich hebben aangemeld in het team ook zien als u inlogt in het team beheren account.