Het uitnodigen van teamleden is vrij eenvoudig! Volg de volgende stappen:

1. Ga naar de inschrijfpagina van het evenement. Deze kun je vinden door naar de website van het evenement te gaan, en rechtsboven op ''inschrijven'' te klikken.

2. Klik op ''Team beheren''.

3. Log in met uw inloggegevens. Deze gegevens kunt u vinden in de bevestigingsemail die u heeft ontvangen nadat u de team(s) heeft aangemeld.

4. U bent nu ingelogd op uw persoonlijke account.

5. Klik op ''+'' vóór de afstand zodat de teams zichtbaar worden.

6. Klik vervolgens op “lid uitnodigen”.

7. Vul de naam én het e-mailadres van de persoon die u wilt uitnodigen in. Deelnemers krijgen een e-mail met een uitnodiging om deel te nemen in het team.

8. Deelnemers ontvangen onderstaande e-mail met de uitnodiging om deel te nemen in het team. Deelnemers klikken dan in de mail op “inschrijven en deelnemen aan team ....”. Deelnemers dienen het Teamwachtwoord in te vullen, die vermeld staat in de uitnodigingsmail die zij hebben ontvangen.

9. Vervolgens vullen de deelnemers de gevraagde informatie in om zo de inschrijving te voltooien. U ontvangt bij van elke deelnemer die zich heeft aangemeld een bevestigingse-mail. U kunt de deelnemers die zich hebben aangemeld ook zien als u zich aanmeld met uw persoonlijke account.

10. Let op! Zorg dat alle teamleden zich hebben aangemeld voor de deadline!