Wanneer jij bent ingelogd in jouw inschrijving via jouw MYLAPS account, kan jij een overzicht zien van jouw inschrijvingen. Dit kunnen zowel jouw persoonlijke inschrijvingen zijn als inschrijvingen die jij voor dat specifieke evenement voor anderen hebt gedaan. Deze gegevens kan je voor dit evenement aanpassen door op de inschrijving te klikken. Dit zijn de registratiegegevens.

De registratiegegevens kunnen per evenement verschillen, dit zijn dan ook de gegevens waar wij de startbewijzen of deelnemersinformatie naar sturen.


Verder kan je de optie ‘Profiel Aanpassen’ vinden. Dit zijn de gegevens van jouw account, deze noemen wij de profielgegevens. Deze gegevens zijn jouw persoonlijke gegevens in jouw account. Deze gegevens worden bij het doen van een nieuwe inschrijving ook automatisch ingevuld wanneer jij je tijdens het inschrijven inlogt met jouw account.

Let op!  Bij het veranderen van de profiel gegevens worden niet automatisch de gegevens in de bestaande registraties aangepast. Deze dien je handmatig per evenement te veranderen door in te loggen in jouw inschrijving via jouw MYLAPS account.