Het ‘Mijn Le Champion’ account is jouw account voor je lidmaatschap bij Le Champion. Op www.lechampion.nl kan je inloggen met jouw lidnummer en wachtwoord. Let op! Voer jouw lidnummer in zonder LC. Hier kan jij vervolgens jouw gegevens beheren.

Het is niet zo dat wanneer jij bent ingelogd bij ‘Mijn Le Champion’ jouw inschrijvingen voor onze evenementen automatisch aan jouw lidmaatschap worden gekoppeld. Het is te allen tijde de verantwoordelijkheid van de deelnemer om tijdens het inschrijven voor een evenement het lidnummer op te geven. Mocht dit je dit vergeten tijdens het inschrijven, maak dan hier een ondersteuningsticket aan. Wanneer je dit vóór de uiterste wijzigingsdatum doet, kunnen wij jouw lidnummer nog toevoegen aan jouw inschrijving. Op deze manier kan je alsnog gebruik maken van de voordelen voor leden.

Op de websites van de verschillende evenementen vind je de optie ‘Inloggen account’. Dit account is jouw persoonlijke inschrijving voor het desbetreffende evenement, deze wordt automatisch aangemaakt wanneer jij je inschrijft voor een evenement. Je kan inloggen met het e-mailadres dat jij hebt opgegeven bij je inschrijving en een wachtwoord. Als jij je voor de eerste keer in hebt geschreven voor een evenement, dan heb jij je wachtwoord ontvangen in je bevestigingsmail. Indien jij je wachtwoord niet meer weet kun je kiezen voor 'Stuur mij mijn wachtwoord'. In dit account kan jij jouw inschrijving beheren. Hier kan je onder andere de optie vinden om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen en om je registratie over te dragen.

Wanneer jij je sinds oktober 2016 hebt meegedaan met een evenement van Le Champion is jouw e-mailadres bekend bij ons in het systeem en vraagt het systeem je om in te loggen wanneer jij je inschrijft voor een evenement.