Wanneer jij voor 30 december 2019 de inschrijving via het systeem hebt overgenomen, staat de inschrijving op jouw naam en wordt de deelnemersinformatie naar jou gestuurd worden. 

 

Neem je na deze uiterste wijzigingsdatum de inschrijving over, dan staat de inschrijving op jouw naam, maar de deelnemersinformatie wordt naar de oorspronkelijke deelnemer gestuurd. Het is voor eigen verantwoordelijkheid dat de deelnemersinformatie onderling wordt doorgegeven.