Jammer dat je niet mee kunt doen aan ons evenement. We hopen je natuurlijk bij een van onze andere evenementen weer aan de start te zien.


Als je lid bent van Le Champion kan je kosteloos annuleren t/m 30 december 2019. Je kan hiervoor een ondersteuningsticket aanmaken, waarbij jij je lidnummer, het betreffende evenement en je registratienummer dient te vermelden.


Ben je geen lid van Le Champion, dan kan je jouw inschrijving niet annuleren. Je ontvangt het betaalde inschrijfgeld en geld voor andere extra's niet terug. Ook kan de inschrijving niet worden meegenomen naar volgend jaar. We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere sporter, bijvoorbeeld via de vraag- & aanbodpagina van het betreffende evenement. Deze pagina komt beschikbaar na het sluiten van de inschrijving.


Overdragen kan via jouw persoonlijke account. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie 'Registratie overdragen'. Je vult hier de naam en het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico.


Het overdragen van jouw registratie is mogelijk t/m 13 januari 2020.