Kloppen jouw gegevens niet, dan kun je deze wijzigen door in te loggen op je persoonlijke account. Je kan inloggen met het door jou opgegeven e-mailadres en jouw wachtwoord.

Voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is het t/m 24 februari 2019 mogelijk om jouw persoonlijke gegevens te wijzigen. Na deze uiterste wijzigingsdatum kunnen geen wijzigingen meer doorgevoerd worden in jouw inschrijving.