Hoe werkt de wachtrij?
1. Woensdag 10 april 2019 om 19.00 uur (Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl) of donderdag 11 april 2019 om 09.00 uur (Damloop by night 5 Engelse Mijl) krijgen alle deelnemers, die zich tot dat moment in de wachtrij bevinden, een willekeurig wachtrijnummer toegewezen.
2. Neem je na 19.00 of 09.00 uur plaats in de wachtrij, dan sluit je achter in de rij aan.
3. Het heeft geen zin om de pagina te verversen, want je houdt hetzelfde wachtrij nummer (indien je een instelling gebruikt waardoor jouw browser geen cookies opslaat, dan word je wel achteraan in de rij geplaatst).
4. Indien je per ongeluk jouw browser afsluit, kom je ook terug op dezelfde plaats in de wachtrij (indien je een instelling gebruikt waardoor jouw browser geen cookies opslaat, dan kom je niet terug op dezelfde plek in de wachtrij en word je achteraan geplaatst).
5. Het heeft geen zin om meerdere tabbladen te openen, want je houdt hetzelfde wachtrij nummer.
6. Zodra je aan de beurt bent, wordt de inschrijfpagina automatisch geladen.
7. Je hebt dan 10 minuten om jouw inschrijving en betaling te voltooien. Ben je langer dan 10 minuten bezig, dan moet je opnieuw in de wachtrij plaatsnemen.
8. Na voltooiing van jouw inschrijving, verlaat je de wachtrij en krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail toegestuurd.
9. De inschrijving is persoonlijk. Dit houdt in dat je per plaats in de wachtrij maar één inschrijving kunt doen.

Bekijk ook dit filmpje van Queue-IT.

Persoonlijk account MYLAPS
1. Heb je al eens eerder ingeschreven voor een evenement van Le Champion via het inschrijfformulier van MYLAPS? Dan kun je tijdens je inschrijving inloggen met jouw persoonlijk account. Jouw contactgegevens worden dan automatisch ingevuld. Zorg dus dat je klaar zit met jouw emailadres en wachtwoord.
2. Ben je het wachtwoord van jouw account vergeten? Vraag deze dan voor 10 april opnieuw aan via deze link.
3. Heb je nog geen persoonlijk account bij MYLAPS? Dan wordt deze automatisch aangemaakt wanneer jij je inschrijft. Je hoeft van tevoren hiervoor dus geen actie te ondernemen.

Wanneer ben ik zeker van deelname?
1. Een plaats in de wachtrij geeft geen zekerheid op deelname aan de Dam tot Damloop.
2. Als je de inschrijvingsprocedure hebt afgerond en de betaling heeft plaatsgevonden, dan ben je verzekerd van deelname.
3. Het kan dus zijn dat tijdens jouw inschrijving het maximum aantal deelnemers wordt bereikt en je jouw inschrijving niet kunt voltooien. Je hebt dan helaas geen recht op deelname.
4. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestigingsmail.