Het ‘Mijnlechampion’ account is jouw account voor je lidmaatschap bij Le Champion. Op mijnlechampion.nl kan je inloggen met jouw e-mail en wachtwoord. Hier kan je vervolgens jouw lidmaatschapsgegevens beheren.

Jouw inschrijvingen voor onze evenementen zijn niet gekoppeld aan jouw lidmaatschap. Op mijnlechampion.nl kan je dus geen gegevens terugvinden over jouw inschrijvingen.

Het ‘Persoonlijk account’ kan je gebruiken om jouw inschrijvingen te bekijken en te beheren. Op de websites van onze evenementen vind je deze optie bij het onderdeel ‘Inschrijven’. Je kan inloggen met het e-mailadres dat jij hebt opgegeven bij je inschrijving en met het bijbehorend wachtwoord. Indien je je wachtwoord niet meer weet kun je kiezen voor 'Stuur mij mijn wachtwoord'. In dit account kan je jouw inschrijving beheren tot de uiterste data die in de bevestigingsmail van de inschrijving staan.

Wanneer je sinds oktober 2016 hebt meegedaan met een evenement van Le Champion is jouw e-mailadres bekend bij ons in het systeem en vraagt het systeem je om in te loggen wanneer jij je inschrijft voor een evenement.

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om tijdens het inschrijven het lidnummer van Le Champion op te geven. Mocht dit je zijn vergeten, maak dan hier een ondersteuningsticket aan. Kies voor ‘Nieuw ondersteuningsticket’. Wanneer je dit vóór de uiterste wijzigingsdatum doet, kunnen wij jouw lidnummer nog toevoegen aan jouw inschrijving. Dan kan je alsnog gebruik kan maken van de voordelen voor Le Championleden.