Wanneer jij bent ingelogd in jouw inschrijving via jouw Persoonlijk account, kan jij een overzicht zien van jouw inschrijvingen. Dit zijn de registratiegegevens. Dit kunnen zowel jouw persoonlijke inschrijvingen zijn als inschrijvingen die jij voor dat specifieke evenement voor anderen hebt gedaan. Deze gegevens kan je voor dit evenement aanpassen door op de inschrijving te klikken. De registratiegegevens kunnen per evenement verschillen, dit zijn dan ook de gegevens waar wij de startbewijzen of deelnemersinformatie naar sturen. 

 

In jouw Persoonlijk account staan jouw profielgegevens bij de optie ‘Profiel Aanpassen’. Hier staan de persoonlijke gegevens van jouw Persoonlijk account. Deze gegevens worden bij een nieuwe inschrijving automatisch ingevuld wanneer jij je tijdens het inschrijven inlogt met jouw account. 

 

Let op!  Bij het veranderen van de profielgegevens worden niet automatisch de gegevens in de bestaande inschrijvingen aangepast. Deze dien je handmatig per evenement te veranderen door in te loggen in jouw inschrijving via jouw Persoonlijk account.