Dit kun je heel gemakkelijk zelf aanpassen op de volgende manier:

• Open de laatste email nieuwsbrief die je van ons hebt ontvangen
  • Helemaal onder aan deze email vind je de knop: ‘Gegevens wijzigen’ of ‘Afmelden’.
  • Als je hier op klikt kom je in het e-mailvoorkeur formulier. In dit e-mailvoorkeur formulier zie je voor welke nieuwsbrieven je bent aangemeld. Deze keuzes kun je aanpassen door de hokjes per discipline (hardlopen, wandelen of fietsen) aan of uit te vinken. Wanneer je alle hokjes uit vinkt, ben je uitgeschreven voor alle mailings van Le Champion.

Let op! Als je alle disciplines uit vinkt, dan ontvang je geen enkele nieuwsbrief meer uit onze disciplines. Dit geldt overigens niet voor onze service berichten (bijvoorbeeld een startnummermail). Deze serviceberichten blijf je wel ontvangen omdat je daar mee akkoord bent gegaan in de algemene voorwaarden tijdens jouw inschrijving.