Login op Rosterfy en ga naar ‘’Aankomende evenementen’’, klik op het evenement, waarna ja een taakgroep en taak kan kiezen. Vergeet niet onderstaand op ‘’Aanmelden voor geselecteerde taken’’ en daarna op Bevestigd op je Home te klikken. 10 dagen voor het evenement ontvang je alle benodigde informatie per e-mail.
We hebben een korte instructie gemaakt, zie > https://www.lechampion.nl/vrijwilligers/praktische-informatie/