In de stap “betaling” kunt u kiezen voor de opties iDEAL, Creditcard of op factuur. Bij de 1e twee opties betaalt u direct de inschrijving.

Bij de optie factuur, kunt u de factuur op uw persoonlijke account downloaden om deze vervolgens naar uw eigen financiële administratie door te sturen. Indien u gekozen heeft te betalen per factuur, verzoeken wij u het totaalbedrag binnen 21 dagen over te maken op het rekeningnummer van Stichting Sportevenementen Le Champion, onder vermelding van het factuurnummer.

Inloggen in persoonlijke account

Ga naar de website van het evenement. Klik vervolgens in het menu op 'Inschrijven'. In het linkermenu ziet u 'Persoonlijke account' klik hierop en ga vervolgens naar “Team beheren”.