Bij de optie “betaling” wordt de korting verrekend. 

LET OP! heeft u al een team aangemeld? Zorg er dan voor dat u ingelogd bent met uw persoonlijke account als u het volgende team wilt aanmelden, om zo gebruik te maken van de korting. Helaas is het achteraf niet meer mogelijk om gebruik te maken van de korting.