Alle wedstrijdlopers die het afgelopen jaar bij een evenement van Le Champion in de prijzen zijn gevallen, hebben recht op een gratis startbewijs. Dit geldt voor de volgende evenementen:

• NN Egmond Halve Marathon
  • Groet uit Schoorl Run
  • Runner's World Zandvoort Circuit Run
  • Dam tot Damloop

Op de site van elk van deze evenementen staan de voorwaarden (via een link te openen) en de wijze van inschrijven vermeld. Klik hier voor meer informatie.

De TCS Amsterdam Marathon staat hier niet bij, omdat daar andere voorwaarden gelden voor een inschrijving als topatleet. Klik hier voor meer informatie over topatleten bij de TCS Amsterdam Marathon.