Door in te loggen in je persoonlijke account kan jij je persoonlijke gegevens wijzigen. Je kan inloggen met het door jouw gebruikte e-mailadres en wachtwoord.

Het is mogelijk om je persoonlijke gegevens te wijzigen t/m 4 augustus 2020. Na deze datum kunnen geen wijzigingen meer doorgevoerd worden in jouw inschrijving.

Let op! Het is niet mogelijk om zelf jouw e-mailadres aan te passen. Indien je een verkeerd e-mailadres hebt ingevuld, neem dan even contact met ons op.