De startvakken worden ingedeeld op basis van de verwachtte eindtijd die jij hebt ingevuld tijdens jouw inschrijving.

Zorg ervoor dat je verwachte eindtijd goed staat ingevuld vóór 4 augustus 2020. Door in te loggen in je persoonlijke account kan jij je verwachte eindtijd wijzigen. Je kan inloggen met het door jouw gebruikte e-mailadres en wachtwoord. Na deze datum kan je jouw verwachtte eindtijd niet meer wijzigen.