Samen met het startnummer ontvang je een speciale plastic draagtas en kledingsticker, die gebruikt dienen te worden voor de afgifte van kleding in Amsterdam. Na het vullen van de tas plak je vervolgens de bijgevoegde sticker, die overeenkomt met jouw startnummer, in het speciaal hiervoor aangegeven vlak op de tas. Zorg dat je tas dicht is! Je kunt de plastic draagtas daarna inleveren bij de PostNL trailer, die overeenkomt met jouw startnummerserie. Deze PostNL trailers staan op het busstation aan de IJ-zijde van Amsterdam Centraal. 

 

Ongeveer 150 meter achter de finish, op de route naar het Dam tot Dam Park, kun je de in Amsterdam ingeleverde kledingtassen weer ophalen. Deze tassen liggen daar gesorteerd op startnummervolgorde, waarbij de laagste nummers het dichtst bij de finish liggen en de hoogste nummers het dichtst bij het Dam tot Dam Park. Kleding kan worden opgehaald tot 17.15 uur.

 

Let op! Indien jij geen plastic tas of sticker hebt ontvangen of als je deze bent vergeten, geen paniek. Bij de kledinginname zijn er ook tassen en stickers aanwezig.